Vanligvis
ABM InfoGRAPHIE handler kun med kunder som har organisjons nr., det vil si at det utelukkende er B2B.

Alle priser, gebyrer og gebyrer på Luxafors nettsted er nettosatser (mva og frakt) med mindre annet er uttrykkelig angitt.

Det tas forbehold om trykkfeil, prisendringer, utsolgte og utgåtte produkter i alt trykt og elektronisk materiale.

Kontaktinformasjon
ABM InfoGRAPHIE
Stenløkkeparken 18
DK-5450 Otterup

Danmark

CVR-nr.: DK14675345
E-mail: info@luxafor.no

ABM InfoGRAPHIE selger kontor / IT-rekvisita.

Levering:
Varen sendes i posten innen 3 virkedager etter at bestillingen er mottatt.

Leveringskostnader:
Alle bestillinger over NOK 2.900,00 ekskl. mva leveres gratis.
For bestillinger under NOK 2.900,00 ekskl. mva. er fraktprisen NOK 375,00.

Inngåelse av kontrakten
Ved hvert kjøp må du godta vilkårene i vilkårene. Du oppfordres til å lese vilkårene nøye og gjøre deg kjent med forpliktelsene og rettighetene som vilkårene gir deg. 

Priser
Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og er eksklusiv moms. Alle salg er B2B.

Betaling med kort
Beløpet vil bli trukket fra kontoen din når vi sender varen.

Garanti
Alle våre produkter er dekket av reglene i den norske kjøpsloven på en 12-måneders garanti. Hvis du har mottatt defekte eller feilleverte varer, eller hvis du ønsker å klage på en vare, må du kontakte oss før varene returneres. Husk at varen alltid må sendes tilbake i originalemballasjen. Notat! Vi aksepterer ikke pakker sendt kontant ved levering eller lignende.

Fortrydelsesret
Luxafor yder ingen fortrydelsesret.

Tilstanden til varen når du sender den tilbake
Du er ansvarlig for eventuell forringelse av varens verdi på grunn av annen håndtering enn det som er nødvendig for å bestemme arten, egenskapene og måten den fungerer på. Hvis originale varer er testet i tillegg til det som er beskrevet ovenfor, anser vi det som brukt, noe som betyr at ved kansellering av kjøpet vil du bare motta deler eller ingenting av kjøpesummen tilbake, avhengig av varens kommersielle verdi.

Håndtering av personopplysninger
For at du skal kunne legge inn bestillinger hos Luxafor.no via nettsiden, må du registrere deg med følgende personopplysninger: Firmanavn, CVR-nummeradresse og e-postadresse. Vi foretar registreringen av dine personlige opplysninger utelukkende med det formål å kunne levere varen til deg. Når personlig informasjon samles inn via nettstedet vårt, sørger vi for at det alltid gjøres med ditt eksplisitte samtykke, slik at du blir informert om nøyaktig hvilken informasjon som samles inn og hvorfor. Informasjon gitt til Luxafor.dk blir på ingen måte avslørt eller solgt til tredjepart, og vi registrerer ingen personlig sensitiv informasjon.Håndtering af personoplysninger

Personvernpolicy

Luxafor forstår og respekterer viktigheten av personvern på Internett. Luxafor vil ikke utlevere opplysninger om kunder/brukere til tredjeparter med mindre det er nødvendig for å gjennomføre en transaksjon. Luxafor vil ikke selge ditt navn, adresse, e-postadresse, kredittkort eller personopplysninger til noen tredjepart uten din forhåndstillatelse.

Bruk av informasjonskapsler
En informasjonskapsel er en betegnelse på det faktum at en brukers oppførsel på et nettverk registreres hos brukeren selv (på brukerens harddisk). På denne måten vet serveren (f.eks. et nettsted) ved brukerens neste besøk hvem brukeren er. Ingen personlig identifiserbar informasjon lagres i en informasjonskapsel, men heller informasjon om brukerens oppførsel på et nettsted, for eksempel et brukernavn som er oppgitt når du logger inn på en spesiell del av nettstedet.