Beklager, kan jeg forstyrre deg et øyeblikk?

Beklager, kan jeg forstyrre deg et øyeblikk?

Leser Beklager, kan jeg forstyrre deg et øyeblikk? 4 minutter Neste En begynderguide til Busylight

Vi vet det alle: vi er oppslukt i en oppgave, så kommer en kollega og spør "Kan jeg forstyrre deg et øyeblikk" - og nei, han / hun har faktisk ikke lov, men nå har det skjedd, så glem det.

Og hva nå...? Så tar det litt tid før du er tilbake der du kom fra i oppgaven. Og det er rett og slett ikke bra for den enkelte, for ansattes produktivitet eller for selskapets resultater.

En studie utført ved University of California viser at kunnskapsarbeidere blir forstyrret i gjennomsnitt hvert tredje minutt. Og dette kan føre til at vi kaster bort tid. En av grunnene til bortkastet tid er at det tar opptil 20 minutter å gå tilbake til en oppgave etter å ha blitt forstyrret. Så det lille øyeblikket av forstyrrelse har plutselig blitt til 20 minutter!

Unngå unødvendige avbrudd

En av de mest effektive måtene å unngå forstyrrelser på er å bruke en busylight (eller ikke-forstyrrende lampe). Bruk av busylight kan bidra til å skape et godt og effektivt arbeidsmiljø uten uønskede forstyrrelser på kontoret – også i åpne kontorlandskap.

Forstyrrelser tar bort fokus og reduserer effektiviteten, og det er nettopp dette bruk av busylight kan bidra til å forhindre. Med de ulike arbeidsverktøyene fra Luxafor bestemmer medarbeiderne selv når du kan bli forstyrret og når du vil jobbe konsentrert og fokusert. Våre mest populære verktøy er våre to  lyskastere Luxafor FLAG busylight og Luxafor ORB busylight  (eller ikke-forstyrrende lampe, en opptatt lampe, etc.) - og hvis du bruker dem, blir det synlig om du er tilgjengelig eller ikke. Dette gjøres ved  at busylightet ditt på en enkel og stilig måte lyser opp enten grønt og rødt. Du kan også bruke andre farger - vis blått når du er i et møte, oransje når du er til lunsj eller noe annet. Vårt busylight kan lyse i alle regnbuens farger! Da blir det fort en uunnværlig hjelp for alle.

På samme måte kan du sette et større busylight – f.eks. Luxafor BLUETOOTH busylight – utenfor et møterom eller kontorområdet signaliserer at det er travelt og at gjestene ikke er velkomne nå, dette bidrar til et mer effektivt møte.

Hvordan jobbe hjemmefra på en effektiv måte?

Faktisk litt på samme måte - du signaliserer til omgivelsene dine om du kan bli forstyrret eller ikke ved å bruke et busylight. De røde og grønne lysene kan lett forstås av alle i husstanden, noe som gjør det til en enkel måte å unngå distraksjoner på.

Og du kjenner sikkert situasjonen der du sitter i et Teams-møte med mikrofonen på, og du plutselig må snakke med for eksempel et familiemedlem – det er slitsomt, ikke sant? Her er Luxafor MUTE BUTTON et  veldig enkelt verktøy, du trenger bare å trykke på den flate knappen med fingeren en gang, så kan du bare gi en melding. Det er mye raskere enn å fomle etter  dempeknappen i Teams – og samtidig lyser det tydelig og tydelig som et busylight som signaliserer om du vil bli forstyrret eller ikke. To funksjoner i ett produkt – både busylight og lett tilgjengelig dempeknapp for mikrofonen!

Krever det teknisk IT-kunnskap for å komme i gang?

Nei, ikke i det hele tatt – det er plug-and-play og på ingen måte avansert. Programvaren lastes enkelt ned, og den drives av USB og kan enkelt lades. Se alle våre produkter som bidrar til færre forstyrrelser og mer effektivt arbeid her.